info@jciflevoland.nl

Volop gezelligheid met Pasen

Volop gezelligheid met Pasen

Posted by: JCI Flevoland
Category: Persberichten

JCI Flevoland organiseerde op 1e paasdag een paaslunch speciaal voor ouderen in Lelystad. Bij Pasen hoort immers gezelligheid en wat is er gezelliger dan met elkaar eten? De gasten kregen een heerlijke, volledig verzorgde lunch aangeboden en wie dat wilde werd thuis opgehaald. Na de lunch werd iedereen opgedeeld in teams, die tegen elkaar streden in het speciaal voor de gelegenheid aangepaste oer-hollandse spel “Ik hou van Holland”. Zanger Roy Oostwegel bouwde direct een feestje en zorgde ervoor dat de sfeer er al snel goed inkwam.

De kracht van de Lelystadse organisaties was goed merkbaar bij de organisatie van deze paaslunch, die gratis werd aangeboden. Zo sponsorde Welzijn Lelystad het gebruik van de prachtige locatie MFA Zuiderzeewijk, inclusief de hulp van de beheerder van het gebouw. De PLUS supermarkt uit de Botter gaf een enorme korting op de benodigde boodschappen en zanger Roy Oostweegel trad kosteloos op. Welzijn Lelystad en Woonzorg Flevoland zorgden voor gerichte uitnodigingen en één telefoontje naar Mila Romijn van stichting Met Inzet Lukt Alles uit de Zuiderzeewijk, zorgde ervoor dat het aantal deelnemers gelijk maximaal was. JCI Flevoland organiseerde het evenement.

JCI Flevoland is een vereniging van en voor ondernemende mensen tot 40 jaar. Met elkaar doen de leden projecten die de samenleving een beetje beter maken. Voorbeelden zijn het organiseren van toffe dagen voor kinderen die mantelzorger zijn, klussen bij een zorgboerderij of verzorgingstehuis en het organiseren van deze paaslunch. JCI Flevoland is een onderdeel van Junior Chamber International. Dit is een internationale organisatie, met in Nederland 2600 leden en wereldwijd meer dan 170.000 leden in ruim 115 landen. Leden zetten zich in voor een positieve verandering van de maatschappij. Meer informatie over JCIFlevoland op www.jciflevoland.nl.