info@jciflevoland.nl

JCI Flevoland opent inzamelpunt en hub voor hulp aan Oekraïne

JCI Flevoland | Junior Chamber International / Nieuws / Nieuws / JCI Flevoland opent inzamelpunt en hub voor hulp aan Oekraïne

JCI Flevoland opent inzamelpunt en hub voor hulp aan Oekraïne

Posted by: sm_beheer
Category: Nieuws

De inwoners van Oekraïne leven op dit moment in een noodsituatie. Hun leven staat letterlijk op zijn kop. Veel personen zijn op de vlucht of zitten in angst opgesloten in schuilkelders. Vanuit JCI Nederland is het initiatief ontstaan om de benodigde middelen in te zamelen (denk hierbij aan medische hulpgoederen en hygiëne producten etc.) als hulp voor deze humanitaire ramp die meer dan 7 miljoen mensen raakt.

Voor het inzamelen en landelijk samenbrengen van de goederenstroom heeft JCI Flevoland twee locaties geopend. Bij EetSmakelijk.nl op de Noordersluis in Lelystad kunnen particulieren dozen met ingezamelde goederen langs brengen.

VOOR PARTICULIEREN (Ma t/m Vr van 09:00 – 17:00)
EetSmakelijk.nl
Bolderweg 43
8243 RD Lelystad

Bij Flevosap in Biddinghuizen is een grote hub opgezet waar vanuit het hele land busjes en vrachtwagens aan goederen binnenkomen. Hier worden deze gesorteerd, verpakt en op transport gezet naar de gebieden waar deze nodig zijn.

VOOR GROTE LEVERINGEN (Ma t/m Vr van 19:00 – 22:00, Za en Zo van 10:00 – 19:00)
Flevosap
Professor Zuurlaan 22
8256 PE Biddinghuizen

WAT KUN JE NOG MEER DOEN?

De inzameling van geld & goederen is een grote landelijke actie vanuit JCI waarbij we alle hulp kunnen gebruiken. Concreet:

  • Start een inzamelingsactie van goederen & breng deze gesorteerd en gelabeld naar de verzamelpunten van JCI;
  • Meld je aan om bij een van de verzamelpunten als vrijwilliger te helpen met de inname van goederen, het eventueel sorteren van aangeleverde producten en deze transportgereed te maken;
  • Deel mogelijke leads voor transport, opslag, verpakkingsmateriaal, goederen, netwerk, donaties etc. met een van de vaste contactpersonen.
  • Deel de actie in je netwerk!