info@jciflevoland.nl

#ditisjci vanaf nu ook op instagram

JCI Flevoland | Junior Chamber International / Nieuws / Nieuws / #ditisjci vanaf nu ook op instagram

#ditisjci vanaf nu ook op instagram

Posted by: JCI Flevoland
Category: Nieuws

#ditisjci is de campagne om, aan de hand van persoonlijke ervaringen, te laten zien waar JCI Nederland voor staat. Dit gebeurt op meerdere manieren, onder andere door persoonlijke verhalen van JCI-leden in de vorm van blogs of vlogs. Daarnaast wordt deze hashtag gelukkig ook steeds meer op social media gebruikt, waardoor #ditisjci zich als een olievlek uitbreidt. Om dat laatste te stimuleren hebben wij ons Instragram-account nu helemaal gericht op het delen van jullie #ditisjci beelden.

Het mag duidelijk zijn, dat wij alle JCI-leden nodig hebben om de campagne lading te geven. Het gaat namelijk om al onze persoonlijke verhalen, social media updates en beelden die samen laten zien wat en vooral ook wie JCI Nederland is. Je kunt hier op de volgende manieren aan bijdragen:

#ditisjci op social media

We plaatsen allemaal regelmatig updates op social media, zeker ook als we op pad zijn voor JCI. Om ons te helpen de olievlek te verspreiden en via de hashtag een zo divers mogelijk beeld van JCI Nederland te schetsen, kun je heel eenvoudig aan al je social media updates (Facebook, Linkedin, Twitter en Instagram) #ditisjci toevoegen.

Bijdragen aan instagram

Op onze Instagram verzamelen wij beelden die zijn getagd met #ditisjci. Dus als jij zoals de hierboven beschreven hashtag toevoegt, is de kans groot dat jouw foto ook op onze Instagram komt. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om zelf beeldmateriaal, al dan niet met bijschrift en gewenste hashtags, naar ons te mailen. Wij zullen deze dan binnen enkele dagen plaatsen.

Een persoonlijk blog/vlog

Iedereen heeft wel iets bijzonders meegemaakt door of met JCI. Voor sommigen heeft een training de nodige impact gehad. Anderen hebben ‘gewoon’ een fantastische tijd beleefd met hun Kamer of tijdens een evenement. In je persoonlijke blog (of nog leuker een vlog) kun je vertellen wat JCI voor jou betekent, wat het jou (tot nu toe) heeft gebracht en waarom jij JCI zo leuk, interessant en/of leerzaam vindt. Lijkt het je leuk om hier een bijdrage aan te leveren? Bekijk dan hier de voorbeelden en stuur je eigen blog of vlog naar Lisa, de campagnemanager van #ditisjci.