info@jciflevoland.nl

Inzamelingsactie bij AH Voorhof voor Oekraïne

JCI Flevoland | Junior Chamber International / Inzamelingsactie bij AH Voorhof voor Oekraïne

Inzamelingsactie bij AH Voorhof voor Oekraïne

Locatie

Voorhof 12, 8212 CA Lelystad

Datum & tijd

13 maart 2022

De inwoners van Oekraïne leven op dit moment in een noodsituatie. Hun leven staat letterlijk op zijn kop. Veel personen zijn op de vlucht of zitten in angst opgesloten in schuilkelders. Vanuit JCI Nederland is het initiatief ontstaan om de benodigde middelen in te zamelen (denk hierbij aan medische hulpgoederen en hygiëne producten etc.) als hulp voor deze humanitaire ramp die meer dan 7 miljoen mensen raakt. Via dit schrijven willen wij je graag informeren hoe jij kan helpen. Daarnaast geven we belangrijke instructies om ons ervan te verzekeren dat de ingezamelde goederen ook daadwerkelijk op de juiste plaats terechtkomen.

Zondag aanstaande organiseren we vanuit JCI een inzamelingsactie bij Albert Heijn De Voorhof in Lelystad. Hierbij halen we zoveel mogelijk noodzakelijke producten en hulpgoederen op.

INZAMELING VAN GOEDEREN

Schakel je collega’s, familie, buren, vrienden en alle andere bekenden in voor de inzameling van hulpgoederen. JCI richt zich op de inzameling van:

  • Medische hulpgoederen
  • Hygiëne producten
  • Overige lang-houdbare producten

Alle kleine beetjes helpen. In deze lijst zie je welke goederen we allemaal willen inzamelen.

Lijst goederen

DONATIES

Onderdeel van de hulp aan Oekraïne is een inzamelingsactie van geld. De geld-donaties gebruiken we om de goederen te transporteren naar de grensgebieden en/of voor het lokaal aanschaffen van hulpgoederen. Je kunt een donatie doen via Tikkie. Klik daarvoor hier om de link te volgen, klik hieronder op de button of scan de QR-code. Je wordt dan doorgeleid naar de vertrouwde omgeving van Tikkie waar je gelijk een bedrag kan kiezen en kan doneren en kan betalen met je eigen bank. Vervolgens kan je deze Tikkie ook delen met anderen!

Doneer hier

INZAMELLOCATIES

Wil je naast de supermarkt inzamelactie ook goederen doneren? Dat kan op ons inzamelpunt bij EetSmakelijk.nl op de Noordersluis in Lelystad.

Let op! Iedere vorm van hulp wordt enorm gewaardeerd, maar we vragen je om aanlever instructies te volgen zodat het verwerken en verzenden van de goederen gestroomlijnd loopt. 

  • Pak goederen in een stapelbare doos in (bananendozen zijn uitermate geschikt hiervoor). Dit maakt het transport en de distributie naar de Oekraïne sneller, goedkoper en eenvoudiger;
  • Alle kleine beetjes helpen. In deze lijst zie je welke goederen we allemaal willen inzamelen.

ADRESGEGEVENS
EetSmakelijk.nl
Bolderweg 43
8243RD Lelystad

Bereikbaar van Ma t/m Vr van 09:00 tot 17:00.