info@jciflevoland.nl

JCI Flevoland - Help for Ukraine

JCI Flevoland | Junior Chamber International / JCI Flevoland – Help for Ukraine

Dit is de overzichtspagina van alles wat met de hulp aan Oekraïne vanuit JCI Flevoland te maken heeft. Op deze pagina vind je:

DONATIES

Onderdeel van de hulp aan Oekraïne is een inzamelingsactie van geld. De geld-donaties gebruiken we om de goederen te transporteren naar de grensgebieden en/of voor het lokaal aanschaffen van hulpgoederen. Je kunt een donatie doen via Tikkie. Klik daarvoor hier om de link te volgen, klik hieronder op de button. Je wordt dan doorgeleid naar de vertrouwde omgeving van Tikkie waar je gelijk een bedrag om te doneren kan kiezen en kan betalen met je eigen bank. Vervolgens kan je deze Tikkie ook delen met anderen!

Doneer hier

INZAMELLOCATIE – LELYSTAD

Wil je goederen doneren? Dat kan op ons inzamelpunt bij EetSmakelijk.nl op de Noordersluis in Lelystad. JCI richt zich op de inzameling van:

  • Medische hulpgoederen
  • Hygiëne producten
  • Overige lang-houdbare producten

Alle kleine beetjes helpen. In deze lijst zie je welke goederen we allemaal willen inzamelen.

Kijk voor actuele informatie op: flevolandhelptoekraine.nl

CENTRALE HUB – BIDDINGHUIZEN

Ingezamelde goederen kunnen ingeleverd worden bij de centrale hub in Biddinghuizen. Hier kunnen goederen vanaf meerdere dozen én pallets in ontvangst genomen worden.

Graag bij het plannen van een levering dit aan ons doorgeven middels het hiernaast weergegeven formulier. Dan kunnen wij de instroom van goederen overzichtelijk houden en de benodigde hoeveelheid vrijwilligers inschakelen.

Deze hub is gesloten.

JE AANMELDEN ALS VRIJWILLIGER

Op dit moment komt er een enorme goederenstroom op gang waar voor een hele logistiek opgetuigd wordt door het hele land en in Europa met onze partners.

Voor het in stand houden van deze goederenstroom zijn er vrijwilligers nodig die  helpen bij het opzetten van de inzamelingsacties, in en uitladen van busjes en vrachtwagens en het sorteren en herpakken van goederen.

Hier geldt het motto: vele handen maken licht werk.

Heb je in de avonden of overdag in de weekenden een paar uurtjes tijd? Help mee! Meld je aan als vrijwilliger door het aanmeldformulier in te vullen. Wij nemen jouw aanmelding dan mee en zoeken een geschikte plek voor je in de planning.

MELD JE AAN

INFO@JCIFLEVOLAND.NL